Jennifer Lopez a Alex Rodriguez plánují koupit podíl v New York Mets

Jennifer Lopez a Alex Rodriguez plánují koupit podíl v New York Mets Jennifer Lopez a Alex Rodriguez | zdroj: Profimedia

Populární zpěvačka je zasnoubená s bývalým skvělým baseballistou Alexem Rodriguezem a jako svatební dárek plánují koupit podíl ve světoznámém baseballovém klubu New York Mets.

Bývalý vynikající baseballista Alex Rodriguez a světoznámá zpěvačka Jennifer Lopez tvoří několik let spokojený pár a nyní se dvojice rozhodla investovat nemalé peníze na koupi baseballového týmu New York Mets. Přitom Rodriguez prožil nejlepší léta kariéry v dresu největších rivalů New York Yankees.

Světoznámý pár získal nového investora, miliardáře Mika Repola, celoživotního fanouška Mets. Repole je spoluvlastník nápojových společností Body Armor a Vitamin Water, vlastní také několik plnokrevníků a pořádá dostihové závody. 

Dosavadním majitelem New York Mets je rodina Wilponů a o prodeji baseballové organizace uvažuje delší dobu. Fred Wilpon nejprve uzavřel dohodu s miliardářem Stevem Cohenem, ale z transakce nakonec sešlo, protože Wilpon nebyl ochoten se vzdát podílu ve společnosti SportsNet New York. 

Rodriguez, který patří mezi nejlepší baseballisty historie, vyhrál světovou sérii a 3x se stal nejlepším hráčem soutěže. Pověst mu však pokazily problémy s dopingem a životosprávou. Nyní se může stát druhým hráčem MBL, který vlastní podíl ve sportovním klubu. V roce 2017 koupil Derek Jeter podíl v klubu Miami Marlins za 25 milionů dolarů a stal se 4% vlastníkem.

Zdroje:
CBS Sports