Manželka hráče Arizony Diamondbacks Starlinga Marteho zemřela na infarkt

Manželka hráče Arizony Diamondbacks Starlinga Marteho zemřela na infarkt Starling a Noelia Marte | zdroj: Instagram

Rodinná tragédie postihla hráče Arizony Diamondbacks Starlinga Marteho. Manželka Noelia čekala v nemocnici na banální vyšetření kotníku, když dostala infarkt a zemřela. Ostatní okolnosti úmrtí nebyly zveřejněny. 

Jedenatřicetiletý Starling a Noelia byli manželé několik let a vychovávali spolu tři děti, dva syny a dceru. 

“S hlubokým zármutkem Vám musím oznámit, že má žena Noelia zemřela na infarkt. Cítím obrovskou bolest. Jménem mé rodiny jsem vděčný za projevenou úctu a solidaritu v této těžké době,” popsal Marte na sociální sítí. 

Marteho bývalý klub Pittsburgh Pirates kondoloval přes Twitter: 

“Celá rodina Pirates, vyjadřuje nejhlubší soustrast Starlingu Martemu a jeho rodině v této strašlivé situaci. Je to opravdu smutná zpráva.”

Současný zaměstnavatel, organizace Diamondbacks dodala: 

“Jsme hluboce zasaženi tragickou událostí, která zasáhla Starlinga Marteho. Je součástí rodiny D-Bacs a my uděláme vše pro to, abychom ho jakkoliv podpořili.” 

Starling Marte debutoval v MLB v roce 2012 a v Pittsburghu strávil 8 sezon. V roce 2016 byl vybrán do All Star Game a získal dvakrát Golden Glowe. Loni byl vyměněn do Arizony a očekávalo se, že bude soutěžit o titul MVP letošního ročníku. Sezonu ovšem narušil koronavirus a zatím není jisté, kdy se opět začne hrát.

Zdroje:
ESPN