“Michael Jordan je podvodník,” říká bývalý spoluhráč Horace Grant

“Michael Jordan je podvodník,” říká bývalý spoluhráč Horace Grant Michael Jordan | zdroj: Profimedia

Bývalý hráč Bulls a LA Lakers tvrdí, že série Last Dance, vykresluje Michaela Jordona, jako dokonalého sportovce a vzor pro mladé generace. Horace tvrdí, obraz nejlepšího hráče všech dob, je zkreslený a neodpovídá realitě.

Sportovní dokument “Last Dance”, který mapuje cestu Chicaga Bulls za jejich posledním triumfem v NBA, vyvolal celosvětově velmi pozitivní ohlasy. Součástí televizní série je i Horace Grant, který s Bulls slavil tři mistrovské tituly. Grant na adresu Michaela Jordona prohlásil, že je podvodník. 

Bývalý hráč Bulls a LA Lakers tvrdí, že série Last Dance vykresluje Michaela Jordona jako dokonalého sportovce a vzor pro mladé generace. Tento obraz je však podle Horace zkreslený a neodpovídá realitě. 

Jordan není nic jiného, než velký podvodník,” řekl Grant. 

Člen All Star Teamu NBA 1994 prohlásil, že 90 % natočeného dokumentu jsou “naprosté nesmysly”.

“Nebylo to skutečné. Spousta věcí se úplně otočila. Všechno se v tom dokumentu nějakým způsobem upravilo. Je to jeden velký bullshit.” 

Ukázalo se, že dvojce se nemá v lásce, i když spolu dokázali třikrát vyhrát NBA. 

“Jakmile řeknete o Jordanovi něco špatného, obrátí se proti vám a zkusí vás zničit. Myslím, že to ukázal v tom dokumentu. Tvrdí, že jsem poskytl informace Samu Smithovi pro jeho knihu “Jordan Rules”, což není pravda. Pokud se mnou má Michael nějaký problém, můžeme si to v klidu vyříkat. A né, že o mně bude tvrdit, že jsem práskač.”

Jordan byl velký kamarád i s Charlesem Barkleym, ale poté co Barkley kritizoval Jordana ve vedení Charlotte Hornets, Jordan dlouholeté přátelství ukončil. 

“S Barkleym byli přátelé dvacet, třicet let. Jakmile se Charles nechvalně zmínil na adresu Charlotte Hornets, Jordan s ním přestal mluvit. Takový on je,” zakončil čtyřnásobný vítěz NBA.

Zdroje:
TMZ