Vdova po Kobe Bryantovi má nová tetování na památku manžela a dcery

Vdova po Kobe Bryantovi má nová tetování na památku manžela a dcery Vanessa Bryant | zdroj: Snopes.com

Na památku svých nejbližších si Vanessa Bryant nechala zvěčnit vzpomínku na manžela Kobeho a dceru Gigi. 

Začátkem roku oběhla svět tragická zpráva o úmrtí Kobe Bryanta. Jeden z nejlepších basketbalistů všech dob zahynul při havárii vrtulníků v americkém Los Angeles. Nehodu nepřežilo 8 lidí, včetně Bryantovy dcery Gigi. 

Tragická událost otřásla světovou společností a i po pěti měsících je vzpomínka na Kobeho stále živá. Zapomenout nemůže ani manželka Vanessa Bryant, která na svém instagramu sdílela fotografie tetování, které nosí na počest zesnulého manžela a dcery.

Vanessa Bryant navštívila světoznámého kalifornského tatéra Nikka Hurtada, který ženě tetoval zápěstí a krk. Známý umělec Hurtado již několikrát kreslil Kobeho podobu a různé symboly s ním spojené, ale dle jeho slov je tetování hráčovi manželky něco speciálního. 

Vdova po zesnulé legendě stále lidem připomíná o jak výjimečné osoby jsme přišli. Nedávno sdílela emotivní příspěvek pro svou zesnulou dceru Gigi, která by akorát dokončila základní školu. Zároveň se připojila k hnutí Black Lives Maters v boji proti rasové nesnášenlivosti. 

Společně se svou rodinou se zúčastní slavnostního večera při příležitosti vstupu Kobeho Bryanta do Síně slávy amerického basketbalu. Bryant během své úspěšné kariéry 5x vyhrál NBA, 14x se zúčastnil utkání hvězd a 2x vyhrál olympijské hry. Patří do společnosti nejlepších basketbalistů historie po bok Michaela Jordana a LeBrona Jamese.