Antonio Brown chce zpátky do NFL. Trénuje s Lamarem Jacksonem

Antonio Brown chce zpátky do NFL. Trénuje s Lamarem Jacksonem Marquise Brown, Lamar Jackson, Antonio Brown | zdroj: Twitter

Jeden z nejlepších receiverů historie se nevzdal myšlenky na brzký návrat. Trénuje s nejlepším hráčem loňské sezony Lamarem Jacksonem. 

Problémový receiver Antonio Brown zatím nenašel nového zaměstnavatele, ale poctivě trénuje ve společnosti těch nejlepších. Na sociálních sítích se objevila videa, kde Brown maká s MVP loňské sezony Lamarem Jacksonem.

Quarterback Ravens se připravuje na následující ročník a k tréninku si pozval jednoho z nejlepší receiverů současného profesionálního fotbalu. Jde o logický krok, protože v sestavě Baltimore figuruje Antoniův bratranec Marquise „Hollywood“ Brown, který byl draftován v loňské sezoně. 

Spolupráce těchto tří hráčů na hřišti vypadá skvěle, ale je otázkou, zda by fanoušci Ravens uvítali Antonia v jejich dresu. Jackson s bratranci trénoval na jižní Floridě, kde se k nim připojil i hráč univerzity v Alabamě Jerry Jeudy, který bude pravděpodobně vybrán v prvním kole dubnového draftu. Jeudy prozradil, že na něj Antonio Brown udělal velký dojem.

„Antonio vypadá opravdu skvěle. Jako by mohl hrát dalších deset let,“ řekl Jeudy.

Jackson a Brown si na hřišti rozumí a je vidět ta správná chemie. MVP loňské sezony dokonce hodil 50 yardů dlouhý pas na touchdown bývalého hráče Steelers, Raiders a Patriots.

Populární AB, který ve své kariéře zachytil 841 přihrávek pro 11 263 yardů a 80 touchdownů, by se rád vrátil do NFL, ale pravděpodobně jde pouze o zbožné přání. V současné době je vyšetřován kvůli  sexuálnímu obtěžování. Dalším problémem je údajné zastrašování svědkyně, které měl posílat výhružné textové zprávy. Aby toho nebylo málo, má Brown na krku i obvinění z vloupání a odpor při zatýkání.

Přes všechny tyto potíže Brown stále věří, že před začátkem letošní sezony podepíše v NFL další profesionální smlouvu.

„Jsem připraven se dostat zpět a ukázat lidem, co ve mně je. Dlouho jsem chyběl, takže jsem opravdu natěšený, až se budu moct vrátit k tomu, co nadevše miluji,“ řekl sebevědomý Brown.

Bohužel pro něj nemůže s Lamarem trénovat delší dobu. Stát Florida od čtvrtka vyhlásil třiceti denní zákaz vycházení kvůli pandemii koronaviru. Nařízení začíná platit od čtvrteční noci a obyvatelé mohou vycházet pouze pokud poskytují „základní činnosti nebo služby“.

O velkém talentu Antonio Browna nepochybuje vůbec nikdo. Problém je ovšem uvnitř jeho hlavy. Nepochopitelné jednání, protiprávní delikty a problémová povaha. To jsou důvody, proč už možná nikdy neuvidíme v akci jednoho z nejlepších wide receiverů v historii profesionálního fotbalu.

Zdroje:
CBS Sports