Antonio Brown do Tampy nepřijde. Trenér Arians jasně odmítl všechny spekulace

Antonio Brown do Tampy nepřijde. Trenér Arians jasně odmítl všechny spekulace Antonio Brown, Patriots vs Dolphins, 2019 | zdroj: Profimedia

Ke spojení Brady - Brown určitě nedojde. Arians nemá o problémového hráče zájem. 

Trenér Tampy Bay Buccaneers Bruce Arians nemá zájem o podpis problémového receivera Antonia Browna. Během rozhovoru pro CBS přišla otázka, zda nemá v úmyslu posílit útok a přivést konkurenci Chrisi Goodwinovi a Mike Evansovi. Hlavní kouč Bucs má možnost spojit Toma Bradyho s jedním z nejlepších wide receiveru posledních let Antonio Brownem. Arians tuto možnost ale okamžitě zamítl. 

Brady má s Brownem údajně skvělý vztah, ale Arians již problémového hráče vedl v Pittsburghu jako ofenzivní koordinátor a zná jeho špatnou povahu.

“Ne, to se rozhodně nestane. Nemáme tu pro něj místo. Dobře ho znám a vím, že by do naší šatny opravdu nezapadl,” řekl zcela rozhodně Bruce Arians. 

V posledních dnech se spekulovalo, že Tampa přivede Bradymu dalšího skvělého receivera a na seznamu byl právě i Antonio Brown. Šestinásobný vítěz Super Bowlu Tom Brady údajně prohlásil, že je příchodu Browna pozitivně nakloněn. Bývalý hráč Steelers a sedminásobný Pro Bowler se na chvíli mihl v dresu Patriots, než ho klub propustil kvůli obvinění ze sexuálního obtěžování. S Bradym odehrál pouze jeden zápas, ale hned bylo vidět, že si na hřišti rozumí. V utkání proti Dolphins Brown zachytil čtyři přihrávky pro 56 yardů a jeden touchdown. 

Brown má na svém kontě spousty přešlapů. Fyzické napadení, odpor při zatýkání, sexuální obtěžování. To jsou důvody, proč stále nenašel nové angažmá. Ve své nejlepší formě v lize zářil, překonával všechny možné rekordy, objevil se na obalu počítačové hry Madden 2019. Během své kariéry zachytil 841 přihrávek pro 11 263 yardů a 80 touchdownů. Držel i rekord v počtu zachycení v jedné sezoně, než ho loni překonal Michael Thomas z New Orleans.

Zdroje:
CBS Sports