Antonio Brown najal nového agenta a vyhlíží návrat do profesionálního fotbalu

Antonio Brown najal nového agenta a vyhlíží návrat do profesionálního fotbalu zdroj: People

Populární AB to s návratem do NFL myslí skutečně vážně. Najal nového agenta Eda Wasielewského a čeká na případné nabídky. 

Před pár dny byl Antonio Brown oficiálně obviněn z napadení řidiče kamionu, který Brownovi přivezl objednané věci, protože za ně hvězdný wide receiver odmítl zaplatit. Jak je vidět, jedenatřicetiletý rodák z Miami, si z obvinění nedělá velkou hlavu a stále touží po návratu do profesionálního fotbalu. 

Jeho bývalý agent Drew Rosenhaus ukončil s hráčem spolupráci poté, co bývalý hráč Steelers verbálně napadl policejní hlídku, která k Brownovi přijela kvůli údajnému domácím násilí. Sedminásobný Pro Bowler nezůstal bez agenta příliš dlouho. V pondělí oznámil, že navázal spolupráci s Edem Wasielewskim, který má problémového hráče vrátit zpět do profesionálního fotbalu.

Rosenhaus s Brownem spolupracoval dlouhé roky a před nedávnem poslal dopis vedení NFL i hráčské asociaci, že nebude hráče zastupovat do té doby, než si najde odbornou pomoc na své psychické problémy. 

Ed Wasielewski z agentury EMG Sports je známý jako spolutvůrce reality show “The Agent” o čtyřech agentech, kteří zastupují profesionální sportovce. EMG zastupuje například running backa Colts Nyheima Hinese, ofenzivního tackla Dolphins Juliena Davenporta či hráče special týmu LA Chargers Dariuse Jenninga. 

S agentem či bez, Brown stále patří mezi nejlepší wide receivery současného profesionálního fotbalu. Během kariéry u Steelers, Raiders a Patriots zachytil 841 přihrávek pro 11 263 yardů a 80 touchdownů. Drží spousty rekordů a dlouhé roky byl ozdobou NFL. Minulý týden dokonce trénoval s MVP loňské sezony Lamarem Jacksonem a na dostupných videích bylo vidět, že si s quarterbackem Ravens velmi dobře rozumí. 

Psychické problémy a porušování zákona možná definitivně ukončilo kariéru jednoho z nejlepších hráčů uplynulé dekády. Kromě již zmíněného napadení řidiče kamionu má na krku i obvinění ze sexuálního obtěžování, zastrašování svědků, odpor při zatýkání a verbální útoky na policejní hlídku. 

Zdroje:
CBS Sports