Antonio Brown se do Steelers určitě nevrátí

Antonio Brown se do Steelers určitě nevrátí Antonio Brown | zdroj: Profimedia

Pokud Browna uvidíme v roce 2020 na hřišti, nebude to v dresu Pittsburghu.

Generální manažer Steelers Kevin Colbert během rozhovoru pro NFL Network zamítl jakoukoliv možnost, že se Antonio Brown znovu objeví v sestavě šestinásobného vítěze Super Bowlu.

„Jsme znepokojeni ohledně Antonia. Musíme se posunout dál, což potvrdil trenér Tomlin, když naposledy mluvil s médii. Máme o Browna starosti, ale stále ho budeme považovat za Steelera.“

Brown odešel do Oaklandu Riders, ale kvůli svým vrtochům brzy organizaci opustil. Nedokázal si vybrat zápasovou helmu, v předsezónní přípravě si popálil nohy v kryosauně a po dalších neshodách se spoluhráči musel tým opustit. Okamžitě po něm sáhli New England Patriots, kde odehrál pouze jeden zápas a kvůli obvinění ze sexuálního obtěžování v Belichickově týmu skončil.

Hlavní trenér Steelers Mike Tomlin během svého vystoupení v ESPN sice řekl, že když jste jednou Steelerem, jste jím napořád, ale vzápětí potvrdil slova generálního manažera Kevin Colberta.

„Jak jsem již řekl, jednou jste Steeler, navždy jste Steeler. Zažili jsme s Antoniem během devíti let spoustu úspěchů. Vždy se budeme zajímat o jeho vývoj a kariérní růst a rádi mu pomůžeme, ale v současné době nemáme zájem o jeho angažování.“

Brown patřil dlouhé roky mezi nejlepší wide receivery celé soutěže. V historických tabulkách Pittsburghu je na druhém místě v počtu zachycených přihrávek (837), yardů (11 207) i touchdownů (74).

Svou kariéru si jednatřicetiletý hráč zničil sám. Byl obviněn ze sexuálního napadení, zastrašoval svědky textovými zprávami. Nedávno měl konflikt s policií, který navíc nasdílel na sociální sítě. Brown to očividně nemá v hlavě úplně v pořádku a takto komplikovanou osobnost si pod sebe vezme málokterý kouč. Přednedávnem s ním navíc ukončil spolupráci jeho dlouholetý manažer Drew Rosenhaus.

Během své úspěšné kariéry vydělal obrovské jmění, které utrácí za drahá auta a diamantové hodinky. Dokonce přešel na dráhu hudebníka a nazpíval svůj vlastní rappový song. Fanoušci jsou ale smutní, protože ve své nejlepší formě patřil Brown k hvězdám amerického fotbalu a byl hráčem, který k obrazovkám přilákal diváky z celého světa.

Zdroje:
NFL.com