Beckham zůstává v Clevelandu. Zatím

Beckham zůstává v Clevelandu. Zatím zdroj: Yahoo Sports

Hvězdný receiver zůstane v Clevelandu, špatným výkonům navzdory. 

Cleveland Browns nemají v úmyslu propustit Odella Beckhama ze svého týmu, navzdory zprávám, že hvězdný receiver touží Browns opustit. Hlavní trenér Freddie Kitchens oznámil, že Beckham sice trpí zdravotními problémy, ale je plnohodnotnou součástí týmu.

Odell Beckham Jr., rodák z Louisiany, je jednou z největších hvězd zámořské NFL. Nováček sezony 2014 a trojnásobný účastník Pro Bowlu působil v letech 2014 – 2018 v týmu New Yorku Giants. V kariéře zachytil již 457 pasových přihrávek pro 6 386 yardů a právem patří mezi nejlepší receivery v celé NFL. Před sezonou odpálil přestupovou bombu, když spojil kariéru s týmem Cleveland Browns.

„Myslím si, že Odell pomáhá týmu jak může a odvádí skvělou práci. Chce pomáhat svým spoluhráčům a vyhrávat. Dobře trénoval a o víkendu bude připravený."

Fanoušci i odborníci Beckhama kritizují, že je pouhým stínem hvězdného hráče z minulých sezon. Trojnásobný účastník Pro Bowlu letos zachytil pouze 59 přihrávek pro 844 yardů.

„Odell je skvělý fotbalista a dokáže předvést neuvěřitelné věci. Jsou na něj kladeny příliš velké nároky, protože měl v minulosti skvělá čísla. U nás to také dokáže.“

Kitchens se také vyjádřil k údajné touze Beckhama po sezoně Browns opustit.

„Naznačujete něco, o čem nevím. Odell řekl, že chce odejít? Mně nic takového neřekl, takže o tom nic nevím. Je stále našim hráčem.“

Trenérovi možná nic neřekl, ale během zápasů se údajně obrací na soupeře, aby ho vysvobodili. A není v tom sám, stejné věci se měl dopustit i hvězdný WR Browns Jarvis Landry a další. V Clevelandu rozhodně nevládne dobrá atmosféra, takže můžeme očekávat divočejší offseason.

Cleveland před sezonou skvěle posílil, dle odborníků nejlépe v celé lize. Očekávání se ale nenaplnila. Bronws s bilancí 6 – 8 sídlí na třetím místě divize AFC North, kde suverénně kralují Krkavci z Baltimore. Divokou kartu zatím drží Pittsburgh Steelers, které čeká duel v New Yorku s tamními Jets. Browns v divizním souboji zavítají do Baltimoru a pokud nevyhrají, přijdou definitivně o možnost zahrát si v postseason 2019.

Zdroje:
CBS Sports