"Brady nastoupí v těžké divizi. Čekají nás skvělé zápasy," myslí si Peyton Manning

"Brady nastoupí v těžké divizi. Čekají nás skvělé zápasy," myslí si Peyton Manning Peyton Manning | zdroj: si.com

Po dvaceti letech v AFC vyzkouší Tom Brady novou výzvu. Čekají ho náročná utkání, myslí si legendární Peyton Manning.

Pokud Vás přestup Toma Bradyho do Tampy Bay překvapil, nejste v tom sami. Dvojnásobný vítěz Super Bowlu Peyton Manning patří mezi ty, kteří nečekali, že Brady podepíše právě s Buccaneers. V rozhovoru prozradil, že je “trošku překvapený, že bývalý hráč Patriots odešel do konference NFC."

“Bylo to zajímavé rozhodnutí. Trošku mě překvapilo, že si vybral NFC. Vždy jsem Toma viděl jako typického AFC hráče, takže bude muset pochopit, jak se hraje v NFC. Ale má kolem sebe hráče, kteří mu jistě pomohou.” 

Po dvaceti letech v divizi AFC East, která patří mezi nejslabší v celé NFL, se stěhuje do NFC South, která naopak patří k nejnáročnějším. Všichni soupeři v posledních pěti letech alespoň jednou zasáhli do konferenčního finále. Jediným týmem, kterému se nedaří, je Bradyho Tampa Bay.

“Má opravdu těžkou divizi. Nemyslím si, že Saints, Falcons a Panthers nechají Tampu stoupat vzhůru a udělají vše, aby je zastavili. Čekají nás opravdu skvělé zápasy.” 

Manning má dobré vztahy s koučem Brucem Ariansem, s kterým dva roky působil v Indianapolis, a je rád, že Brady úžasnou kariéru spojil s bývalým koordinátorem Colts. V Tampě působí i Tom Moore a Clyde Christensen, kteří Manningovi pomáhali během úspěšné kariéry.

Zdroje:
CBS Sports