Breeland byl zadržen. Bez řidičáku převážel marihuanu a bránil se zatčení

Breeland byl zadržen. Bez řidičáku převážel marihuanu a bránil se zatčení Bashaud Breeland | zdroj: Profimedia

Breeland to přehnal a je obviněn z několika trestných činů včetně odporu při zatýkání a převozu marihuany.

Cornerback Kansas City Chiefs Bashadu Breeland skončil v policejní cele. Osmadvacetiletý rodák z Jižní Karolíny byl zadržen policií ve městě York Country a obviněn z několika závažných trestných činu.

Vítěz Super Bowlu byl zastaven policií v úterních odpoledních hodinách a obviněn z porušení zákona. Přeprava otevřeného alkoholu v motorovém vozidle, přeprava 28 gramů marihuany, 10 gramů hašiše, řízení bez řidičského oprávnění a odpor při zatýkání.

Breeland zažil životní sezonu, kterou korunoval ziskem Lombardiho trofeje. Během loňského roku zaznamenal 48 tacklů a 7 interceptionů. Skvěle se blýskl ve finále proti 49ers, kdy napočítal 7 tacků i 1 interception a velkou měrou přispěl k vítězství Chiefs 31:20. 

Bývalá hvězda univerzity Clemson přišla do NFL v roce 2014 a oblékla dres Redskins. Ve Washingtonu odehrál čtyři sezony a poté, co krachl přestup do Karoliny Panthers, se ozvali Green Bay Packers. Tam Breeland odehrál pouhých 8 utkání a kývl na nabídku Chiefs. Během své kariéry napočítal 338 tacklů, 12 interceptionů, 1 sack a 7 vynucených fumblů. 

Vedení Chiefs si je vědomo závažnosti situace, ale žádné oficiální prohlášení zatím nevydalo. Pokud se potvrdí všechna obvinění, je možné, že letošní vítězství v Super Bowlu bude pro Breelanda posledních velký úspěch sportovní kariéry.

Zdroje:
CBS Sports