Buccaneers startují novou éru. Mike Evans se těší na Toma Bradyho

Buccaneers startují novou éru. Mike Evans se těší na Toma Bradyho Mike Evans | zdroj: Profimedia

Mike Evans a Chris Goodwin dostali ideálního spoluhráče. Nevyzpytatelného Winstona střídá nestárnoucí Tom Brady. Legenda, která dokáže změnit celý tým, myslí si Mike Evans.

Mike Evans strávil velkou část kariéry s quarterbackem Jameisem Winstonem, se kterým si vytvořil velmi úzké pouto. Nevyrovnaný Winston klub opustil a na jeho místo přišel šestinásobný vítěz Super Bowlu Tom Brady. 

Evans byl vybrán bukanýry v prvním kole draftu 2014 a během působení na Floridě zachytil 462 přihrávek pro 7260 yardů a 48 touchdownů. Stal se ofenzivní hvězdou a hráčem, kterého bude Brady často hledat svými přesnými přihrávkami. Evans je příchodem legendárního hráče opravdu nadšen a neskrývá velké vzrušení.

“Kdyby nepřišel Tom, tak bychom Jameise nejspíše udrželi, ale nevím. Nejsem trenér, ani generální manažer. Samozřejmě jsem chtěl, aby Jameis zůstal, protože je jako můj bratr. Ale příležitost získat Toma Bradyho se neodmítá. Je to Tom Brady! Je to nejlepší hráč všech dob. Ten, co dokázal sám změnit celý tým.” 

“Vstupenky na Toma se budou prodávat stejně jako v jeho nejlepších letech. Rozumí fotbalu, tak jako nikdy jiný. Je to opravdový velikán a bude skvělé s ním spolupracovat. Máme mladé receivery, silné tight endy a Gronka na cestě. Bude to skvělé období nejen pro tým, ale i pro celé město. Doufám, že všichni zůstanou zdraví a zažijeme vzrušující sezonu,” řekl Evans během online vysílání.

Evans ve své kariéře chytal přihrávky od Johnyho Manziela na vysoké škole. V profesionálním fotbale hrál před Joshem McCownem, Mikeem Glennonem a především před Jameisem Winstonem, který se stal Evansovým velkým kamarádem. Příchod Bradyho změní nejen hru Buccaneers, ale i samotného Evanse, protože Brady je bezesporu nejkvalitnější quarterback, se kterým Evans kdy hrál.

Zdroje:
NFL.com