"Budeme vyhrávat, tak jako vždycky," říká Bill Belichick připravený na éru po Tomu Bradym

"Budeme vyhrávat, tak jako vždycky," říká Bill Belichick připravený na éru po Tomu Bradym zdroj: Profimedia

Patriots stále nesehnali náhradu za legendárního Toma Bradyho. Dostane šanci Jarrett Stidham, nebo přijde Cam Newton?

Patriots se připravují na éru bez Toma Bradyho a fanoušci stále čekají, zda legendární kouč Bill Belichick přivede do týmu nového rozehrávače, nebo dá šanci hráčům z aktuální soupisky. 

Během konferenčního rozhovoru Belichick opět zmínil svého psa Nike, který se stal hvězdou letošního draftu, když internet obletěly fotografie, kde Bilův pes sedí na židli a hlídá počítač během virtuálního draftu. 

“Myslím, že spí. Dnes jsme šli na malou procházku, takže je unavený. Na posílení kádru stále pracujeme, pokud bude příležitost někoho v létě podepsat, budeme připraveni,” řekl šestinásobný vítěz Super Bowlu. 

Tom Brady po dvou dekádách vyměnil Foxborough za slunnou Floridu a podepsal smlouvu s Tampou Bay Buccaneers. Belichick připomněl, že se týmu dařilo i bez Bradyho, zejména v sezonách 2008 a 2016, kdy Bradyho trápily zdravotní problémy. Bez legendárního hráče měli Pats bilanci 13-6. 

Na otázku, jak se Patriots vyrovnají se ztrátou starting quarterbacka, Belichick sebevědomě odpověděl:

“Budeme vyhrávat, tak jako vždycky!" 

Na pozici quaterbacka mají Pats čtyři hráče, kteří mají koučovu podporu. V týmu figuruje Jarret Stidham, Brian Hoyer a nováčci Brian Lewerke a J´Mar Smith. 

“Uvidíme jaká bude situace. Nikdy nevíte, co se stane, ale mám pocit, že máme čtyři dobré hráče,” poznamenal Belichick.

Letošní kalendář připraví patriotům nejtěžší kalendář za poslední roky, a proto se očekává, že organizace silný tým ještě posílí. Přijde nový quarterback, nebo dostane šanci Jarrett Stidham?

Zdroje:
NFL.com