Colts se dohodli s Philipem Riverem. Hráči konference NFC vítají Bradyho příchod

Colts se dohodli s Philipem Riverem. Hráči konference NFC vítají Bradyho příchod zdroj: Profimedia

Dvě legendy, symboly věrnosti a dlouhověkosti mění působiště. Rivers i Brady přijali nové výzvy a šokovali sportovní svět. 

Philip Rivers poprvé mění dres a přestupuje k hříbatům z Indianapolis

Philip Rivers po letech opouští Západní pobřeží Spojených státu a z Los Angeles Chargers odchází k hříbatům z Indianapolis. Osmatřicetiletý hráč se dohodl na ročním kontraktu v hodnotě 25 milionů dolarů.

Rodák z Alabamy byl draftován v roce 2004 a celou svou kariéru strávil v dresu Chargers. 8x byl nominován do Pro Bowl týmu, naházel 59 271 yardů pro 397 touchdownů s ratingem 95,1.

Rivers nedávno prodal svůj dům v Jižní Karolíně a přesídlil na Floridu. Nyní se dočasně uchýlí do centrální Indiany, aby posílil organizaci, která akutně hledala quarterbacka po neočekávaném odchodu Andrewa Lucka.

Starting quarterbackem Colts byl doposud Jacoby Brissett, který patrně usedne na lavičku náhradníků. V jednání je příchod defenzivního tackla 49ers DeForesta Bucknera, před pár dny podepsal lukrativní smlouvu ofenzivní tackle Anthony Castonzo. Hříbata posilují sestavu a letošní rok určitě zamíchají pořadím divize AFC South. 

Tom Brady šokoval svět NFL, hráči konference NFC oslavují

Pouhých deset hodin po srdceryvném prohlášení, kdy Brady děkoval organizaci a fanouškům New England Patriots, odešel legendární quarterack do Tampy Bay Buccaneers. Přestupová událost roku překvapila celý svět a zároveň potěšila leckteré hráče napříč NFC.

Poděkování sdíleli i Patrioti:

Na své si přišli i obvyklí vtipálci z NFL memes:

Zdroje:
NFL.com