Corner Bashaud Breeland prodloužil s Chiefs a těší se do Bílého domu

Corner Bashaud Breeland prodloužil s Chiefs a těší se do Bílého domu Bashaud Breeland | zdroj: chiefs.com

Corner Bashaud Breeland podepsal novou smlouvu na 4,5 milionu dolarů a čeká splnění dětského snu - návštěvu Bílého domu.

Vítězství v Super Bowlu nenechalo vedení Chiefs usnout na vavřínech a tak náčelníci drží pohromadě úspěšnou sestavu. Corner Bashaud Breeland podepsal s klubem nový roční kontrakt, který mu vynese 4,5 milionu amerických dolarů.

Breerand loni odehrál 15 z 16 zápasů v základní části a zaznamenal 48 úspěšných tacklů a dvakrát zachytil pasovou přihrávku quarterbacka soupeře. Velkou měrou se podílel na vítězství v Super Bowlu, když zachytil pas Jimmy Garoppola a tímto interceptionem otočil průběh finálového utkání.

Breeland je osmadvacetiletý rodák z Jižní Karolíny, který byl draftován Redskins v roce 2014. Přes Green Bay se dostal do Kansasu, kde výrazně pozvedl obrannou hru nejlepšího týmu loňského ročníku.

Chiefs museli kvalitního cornera udržet, protože Kendall Fuller organizaci opustil a stal se volným hráčem. Breeland se připojí k Charvariusi Wardovi a začne sezonu v základní sestavě obhájců titulu. 

Náčelníci získali Lombardiho trofej po dlouhých padesáti letech a vítězství si náramně užívali. Jako odměna může být pozvání do Bílého domu, na které se osmadvacetiletý corner těšil celý život.

“Je to zážitek, na který jsem čekal celý život. Chci vidět Bilý dům,” řekl Breeland. 

Do Bílého domu se těší i tight end Travis Kelce.

Zdroje:
NFL.com