Draft 2020 je tady! První virtuální draft v dějinách NFL začne v pátečních ranních hodinách

Draft 2020 je tady! První virtuální draft v dějinách NFL začne v pátečních ranních hodinách zdroj: baltimoreravens.com

Vrchol letošního offseason se blíží. Draft 2020 ovlivnila světová pandemie a zákaz vycházení.

Týmy nemohly provádět tradiční fyzické testy a zdravotní kontroly, proto je letošní výběr plný otazníků. První virtuální draft v dějinách NFL začne dnes v noci ve 2:00 a sledovat ho můžete přes NFL Game Pass.

Během večera bude k vidění spousta zajímavých přenosů a pořadů, které divákům přestaví všechny hvězdy a očekávané nejlepší výběry letošního roku.

NFL Network přináší pár zajímavých informací

Generální manažer Lions Bob Quinn dal jasně najevo, že budou přijímat nabídky na výběr ve třetím kole. Stejný postoj zaujali Giants ke své čtvrté volbě. 

Kvalitní quarterback je základem každého týmu a Miami Dolphins, kteří vybírají jako 5. v pořadí, někoho takového potřebují.  Zároveň cílí na ofenzivního tackla a na seznamu jsou Andrew Thomas a Tristan Wirfs.

Receiver TSU Jalen Reagor bude draft sledovat s rodinou pomocí online přenosu.

Draft bude virtuální,takže vše bude online. Už nám do domu instalují kamery. Dostal jsem informační materiály jak postupovat. Bude tu jen pár lidí, protože je zakázáno deset a více osob. Budu se modlit a pak oslavovat. Doufám, že budu vybrán brzy.”

Asaiah Simmons, očekávaný výběr v TOP 10, je chválen za svou všestrannost hrát na pozici linebackera a kdekoliv v secondary. Sebevědomí mu rozhodně nechybí a dnes prohlásil:

“V sestavě máte 53 hráčů. Když přijdu já, máte jich 56.”

Trenér Redskins Ron Rivera si se zákazem vycházení nedělá hlavu a využívá pomoci rodinných příslušníků.

“Je to týmová práce. Stejně jako v armádě, každý v domě bude něco dělat,” řekl kouč Redskins

Riverova dcera Courtney pracuje u Redskins na sociálním oddělení. Společně s manželkou Stephanií budou zapisovat poznámky a informace z draftu. Stephanie navíc uvedla své telefonní číslo pro případ technických potíží. 

CeeDee Lamb, Jerry Jeudy nebo Henry Ruggs? Silný ročník receiverů čeká na brzký výběr. Lamb prohlásil, že nezáleží jaký v pořadí bude vybrán.

“Není to důležité, ale byla by pro mě velká pocta být vybrán první mezi tolika skvělými receivery, které má náš ročník.”    

Zdroje:
NFL.com