Drew Brees pokračuje v New Orleans. Odejde Tysom Hill?

Drew Brees pokračuje v New Orleans. Odejde Tysom Hill? zdroj: Saints

Hill je univerzální hráč, který se touží stát starterem. Zůstane ale u Saints?

Fanoušci New Orleans Saints si mohou oddychnout. Fotbalový veterán Drew Brees si rozmyslel odchod do důchodu a v příští sezoně znovu povede silnou ofenzívu týmu z Lousiany. Spustí se dominový efekt a tým opustí Teddy Bridgewater či Tysom Hill?

V lednu se objevily zprávy, že pokud Brees u týmu skončí, převezme prapor Tysom Hill a Bridgewater organizaci opustí. Nyní je vše jinak. Hill buď ustoupí od požadavku stát se quarterbackem a zaujme v týmu jinou pozici, nebo začne hledat nové angažmá.

Hill v rozhovoru prozradil, že je šťastný, že Brees nekončí a dále povede tým jak v na hřišti, tak v kabině. 

"Několikrát jsme se spolu bavili a tak mi bylo jasné, že kariéru neukončí. Nemůžu se dočkat, až bude Drew zpátky na hřišti. Je to skvělý kamarád, dobrý rádce a mentor."

Hill moc dobře ví, co Brees pro organizaci znamená. Snaží se pro tým udělat první a poslední, radí spoluhráčům a má na ně velký vliv. Tysom se snaží od Breese neustále učit, získávat cenné rady a zkušenosti. 

Hill je všestranný hráč, který sám sebe vidí na pozici quarterbacka. Sice nehodlá New Orleans opustit, ale pokud přijde nabídka stát se quarterbackem v jiné organizaci, tak o ní bude přemýšlet. 

"Jednám se svým agentem, tak uvidíme, jak to dopadne. Nikam nespěcháme a určitě ze Saints neutíkám. Když se podívám na svou kariéru a čeho chci dosáhnout, mám nastavené určitě cíle a přesnou vizi. Sean Payton a trenérský štáb to ale vidí jinak, takže si musím nechat dveře otevřené. Nyní, když mi skončila smlouva si můžu říct, jaké jsou mé cíle a čeho chci dosáhnout. Zatím je velmi brzy, ale vše si nechám projít hlavou a uvidíme, jak se rozhodnu." 

Zda má Tysom Hill schopnosti plně vést tým na pozici quarterbacka je zapeklitá otázka. Hill je efektivní receiver a především hráč, který dokáže na hřišti zaujmout spousty ofenzivních pozic a takový univerzál se hodí každému týmu. Dá se tedy očekávat, že se s vedením Saints domluví, podepíše milionový kontrakt a pomůže organizaci až do vysněného Super Bowlu. 

Zdroje:
CBS Sports