Garoppolo kritiku neřeší a poslouchá své trenéry

Garoppolo kritiku neřeší a poslouchá své trenéry zdroj: CBS Sports

Quaterback 49ers zkusil v playoff zápasech pouze sedmadvacet pasových pokusů, což je nejméně od roku 1970.

San Franciscu funguje běhová hra na jedničku a proto není důvod strategii měnit. Zajímavý je však pohled na statistiky Jimmy Garoppola, který ve dvou playoff utkání hodil pouze dvacet sedm pasových pokusů a to je nejmenší počet za posledních padesát let. 

Taková čísla na jedné straně dokazují, jak dominantní je běhová hra vítěze konference NFC, na druhou stranu se dá očekávat, že se na statistiky quarterbacka snese kritika. 

"Poslouchám všechny názory, ale důležité je, co řeknou trenéři. Každý má jiný způsob jak se připravit a motivovat. Musím vzít věci za správný konec a jediné, co dělat, je hrát fotbal," řekl Garoppolo 

Zajímavé je, že rozehrávač Chiefs, finálového soupeře 49ers, Patrick Mahomes naházel více yardů (209) a víc touchdownů (5) v jednom poločase, než Garoppolo za dva zápasy postseason. 

Za svého quarterbacka se postavili spoluhráči, pro které je důležitý týmový úspěch. Obránce Joe Stanley řekl: "Hra nestojí na Jimmyho ramenou, je to týmové úsilí. Myslím, že naše hra ukazuje, jak nezištným týmem jsme se stali. Quarterback nemusí naházet 500 yardů, když vyhrajeme."

Zdroje:
NFL.com