Gronkzilla míří do světa profesionálního wrestlingu

Gronkzilla míří do světa profesionálního wrestlingu Rob Gronkowski, Super Bowl LIII | zdroj: Profimedia

Jeden z nejlepších tight endů historie NFL Rob Gronkowski ozdobí profesionální wrestling a podepíše smlouvu s WWE.

Gronkzilla jako nová wrestlerská hvězda? Bývalý tight end New England Patriots a trojnásobný vítěz Super Bowlu jedná o kontraktu s americkou společností World Wrestling Entertainment (WWE). 

Zástupce společnosti Ryan Satin řekl, že zatím není jasné v jaké roli se Gronkowski představí, ale může se objevit již 20. března na WWE Smackdown v New Orleans (pokud nebude celá akce zrušena kvůli opatřením okolo nákazy COVID-19). Pětinásobný účastník Pro Bowlu si již roli wrestlera zahrál, když se v roce 2017 zúčastnil turnaje Wrestler Mania 33 a pomohl Mojo Rawlerovi porazit Andre The Gianta v epickém a zábavném zápase.

V říjnu loňského roku se sám Gronk vyjádřil o své vášni pro wrestlingovou show.

“Nemyslím si, že budu wrestlerem na plný úvazek, ale vždy jsem si to chtěl zkusit. Udělali jsme bláznivý zápas, když jsem pomáhal svému příteli Mojo Rawlerovi. Stále trénuji, ale jestli přijde další zápas teď nebo za pět let, to opravdu nevím. Vždy jsem o tom snil, takže uvidíme v budoucnu, ale možné je vše.”

Americký profesionální wrestler John Cena láká Roba do světa sportovní show a myslí si, že může okouzlit náročné americké diváky.

“Může být skvělý a stát se velkou hvězdou. Má v sobě spoustu energie, kterou sem může přinést. V ringu se rozhodně bude cítit jako doma.” 

I když není jasné, jak často se Gronk v WWE ukáže, ale analitici stanice FOX, předpovídají velký zájem fanoušků a tak se dá předpokládat, že nastoupí na velký turnaj před tisíci diváky.