Jako malý bydlel v autě. Teď svému otci koupil dům

Jako malý bydlel v autě. Teď svému otci koupil dům zdroj: si.com

Running back Raiders Josh Jacobs žil jako bezdomovec. Nyní koupil nový dům pro svého otce.

Runningback Raiders Josh Jacobs neměl snadný život. Kvůli finančním problémům, které sužovali jeho rodinu, prožíval dětství jako bezdomovec. Se svým otcem a čtyřmi sourozenci žili v autě na severu Oklahomy.

Jacobs je kandidátem na ofenzivního nováčka roku a na sociálních sítích zmínil, že pro svého otce koupil nový a krásný dům.

Nováček v týmu Raiders naběhal 1150 yardů pro sedm touchdownů s průměrem 4,8 yardů na běh. Jeho 88,5 běhových yardů na zápas ho řadí na třetí místo za Nicka Chubba a krále mezi runningbacky Derricka Henryho.

Životní příběh Joshe Jacobse, který se z bezdomovce stal hvězdou Alabamské střední školy a byl draftován v prvním kole, nezůstal bez povšimnutí. Stanice ESPN o Jacobsovi natočila krátký dokument, který mapuje cestu z Oklahomy až do profesionálního fotbalu.

„Spali jsme v autě. Často na to vzpomínám. Udělalo to ze mě člověka, jakým jsem dnes. Bylo to těžké, ale je to součást mého života.“

Po podpisu smlouvy s Raiders již nemusí finance řešit. Jako hráč amerického fotbalu si může dovolit věci, o kterých v dětství pouze snil a je hezké, že myslí na své příbuzné. Jeho otec prožije klidné stáří v novém a krásném domě.

Zdroje:
ESPN