Jon Rivera jmenován novým trenérem Redskins

Jon Rivera jmenován novým trenérem Redskins zdroj: wect.com

Washington angažoval nového kouče. Z Panthers přichází dvojnásobný nejlepší trenér roku.

Trojnásobný vítěz Superbowlu, klub z hlavního města Spojených států Washington Redskins, oznámil příchod nového trenéra. Z Karoliny přichází dvojnásobný nejlepší trenér ligy Ron Rivera. 

Majitel Redskins Dan Snyder je z angažování nového lodivoda nadšený. “Po několika schůzkách s Ronem jsme zjistili, že je ten pravý coach, který vrátí do hlavního města pohlednou hru a důležitá vítězství. Je všeobecně uznávaný, jako jeden z nejlepších trenérů v NFL.” 

Po osmi letech v Panthers přišla nová výzva a Rivera touží vrátit hrdému klubu zašlou slávu. “Klub má velkou historii, ale teď se soustředím na budoucnost a jsem nadšený z možnosti působit u tak talentovaného mužstva. Po schůzkách s panem Snyderem jsem poznal, že má stejnou vášeň a vizi jako já. Podporuje mě a já se těším, že budu pracovat se skvělými lidmi.” 

Rivera okamžitě začal posilovat svůj realizační tým a jako defenzivního koordinátora jmenoval Jacka Del Ria, který dříve působil u Raiders a Jaguars. Koordinátorem útočných akcí pravděpodobně zůstane Kevin O'Connell, který v týmu působí od léta loňského roku. 

Tým z hlavního města sledují fanoušci po celém světě. Čtyři roky nenakoukl do playoff, a proto se majitel klubu rozhodl pro trenérskou změnu. Dvojnásobný nejlepší trenér roku Ron Rivera, je ideální volbou.

Zdroje:
NFL.com