Los Angeles Rams dluží hráčům miliony. Gurley i Matthews si stěžují na sociálních sítích

Los Angeles Rams zřejmě dluží velké bonusové peníze bývalým hráčům.

Todd Gurley po pěti letech opustil Los Angeles Rams a přestoupil k sokolům z Atlanty. Zdá se však, že zatím od Rams nedostal správně zaplaceno. 

Ve středu přidal na svůj twitterový účet příspěvek, ve kterém žádá vedení Rams, ať zaplatí dlužnou částku.

Gurley měl od Rams garantovaných 10 milionů dolarů, ale nakonec byl propuštěn a podepsal roční kontrakt s Atlantou na 6 milionů amerických dolarů. Nová dohoda však nebrání možnosti získat bonusy ve výši 7,5 milionů dolarů od týmu z Los Angeles.

Rodák z Marylandu je excelentním running backem, který si třikrát zahrál v Pro Bowlu. Během pěti let v Los Angeles doběhl pro 5 404 yardů a 58 běhových touchdownů. Dále zachytil 208 přihrávek pro 2090 yardů a 12 touchdownů. Rozhodně patří mezi nejlepší hráče v celé NFL a útok Falcons pozvedne na jinou úroveň. 

A jak se zdá, Gurley není jediným hráčem, kterému Rams dluží nemalé peníze.

Clay Matthews, outside linebacker a vítěz Super Bowlu s Green Bay Packers, se připojil ke Gurleymu a také tvrdí, že mu Rams dluží peníze z garantovaných bonusů. Platbu očekával do 30. března, ale zatím 2 miliony dolarů neobdržel. Třiatřicetiletý hráč byl z LA propuštěn 19. března a zatím zůstává bez angažmá. 

Rams v letošním offseason utratili 74,9 milionů dolarů, takže se opravdu nebojí otevřít klubou pokladničku. 

Nezaplacené částky mohou celé organizaci jen uškodit, protože hráči si dvakrát rozmyslí podpis v týmu, který neplatí zasloužené finanční bonusy.