Melvin Gordon hecuje bývalé spoluhráče a těší se na souboje s Chargers

Melvin Gordon hecuje bývalé spoluhráče a těší se na souboje s Chargers zdroj: clutchpoints.com

Divizní rivalitu mezi LA Chargers a Denverem Broncos pokračuje dál. Melvin Gordon vyměnil LA za hornatý Denver a očekává vzrušující souboje.

Melvin Gordon zůstává v divizi AFC West, ale oblékne jiný dres. Sedmadvacetiletý running back po pěti letech v Los Angeles Chargers přijal novou výzvu a posílil útok Denveru Broncos. 

Broncos v letošním roce dvakrát narazí na baterky z LA a Gordon v rozhovoru neskrýval nadšení:

“A kruci! Těším se na to! Bude to fantastické.” 

Držitel Heismanovy trofeje z roku 2014 prozradil, že je stále v kontaktu s bývalými spoluhráči:

“Bude to vzrušující. Pořád jsem s klukama v kontaktu a vzájemně se hecujeme. Ale, nyní budou mými protihráči každou neděli.”

Gordon byl vybrán v prvním kole draftu 2015 a od té doby napočítal 4240 běhových yardů pro 36 touchdownů, dále zachytil 224 přihrávek pro 1873 yardů a 11 touchdownů. Třikrát si zahrál v Pro Bowlu a patří mezi nejlepší running backy celé NFL.

V hlavní městě Colorada podepsal dvouletý kontrakt na 16 milionů dolarů a stal se sedmým nejlépe placeným running backem soutěže.

“Myslím, že se to přeceňuje, nic špatného zatím nebylo. Hráli jsme s Broncos dvakrát ročně a všichni jsme viděli, jak skvělí dokáží být. Cítil jsem, že jejich nabídka je dobrá příležitost. Všichni ví, jak jsou Broncos velká organizace."      

Melvin v dubnu oslavil sedmadvacetileté narozeniny a s přáním přišla i NFL
Zdroje:
NFL.com