Patriots definitivně ztratili zájem o Antonia Browna

Patriots definitivně ztratili zájem o Antonia Browna zdroj: People

Patriots překvapivě angažovali Browna začátkem sezony. Po obvinění ze sexuálního napadení však dostal z klubu výpověď. 

Začátkem sezony obletěla svět NFL zpráva, že bývalý wide receiver Steeleres a Raiders přestoupil k obhájcům titulu z New England Patriots. Angažmá však bylo rychle ukončeno, když byl Brown obviněn ze sexuálního napadení. Sám hráč nařčení odmítá, Patriots s ním ale okamžitě rozvázali smlouvu.

Uznávaný sportovní novinář Tom Curran z NBC Sports Boston přišel s informací, že Patriots nemají žádný zájem o znovu angažování problémového hráče, který znovu trénuje a snaží se dostat do ztracené fazóny.

Curran prohlásil, že Patriots uvažovali o znovu podepsání Antonia Browna, ale nakonec se rozhodli hráče neangažovat. Důvodem není kritika, které Patriots ze strany Browna čelili, ale obavy z nezvladatelného chování hvězdného wide receivera.

Antonio Brown, účastník sedmi Pro Bowlů, by zcela jistě pomohl ofenzivě Patriotů. Passová hra se obhájcům titulu příliš nedaří, nejlepší hráč historie Tom Brady, zatím nepředvádí útočnou hru, kterou fanoušci v posledních letech tak obdivovali. V utkání proti Eagles naházel pouhých 216 yardů a úspěšně přihrál pouze v polovině případů.

Brown je bezesporu hvězdným hráčem s mimořádnými schopnostmi. Jak to ale bývá, géniové bývají problematičtí. U Antonia to platí dvojnásob. V předsezonním dokumentu Hard Knocks byla svérázná povaha Browna skvěle vidět. Fanoušky „pobavil“ problémy s výběrem helmy. Brown si nevybral žádnou z téměř třiceti typů ochrany hlavy.

Fotbalové umění je jedna věc, ale zapomenout na hvězdné manýry a podřídit se pouze úspěchu týmu je něco, s čím mívají hvězdní hráči problémy. Antonio „AB“ Brown je toho skvělým příkladem.

Zdroje:
CBS Sports