Philip Rivers bude hrát za Colts, myslí si running back Melvin Gordon

Philip Rivers bude hrát za Colts, myslí si running back Melvin Gordon zdroj: NFL.com

Kam zamíří legendární quarterback Philip Rivers? Hovoří se o zájmu Indianapolis Colts.

Pověsí legendární quarterback kopačky na hřebík nebo přijme novou výzvu a fanouškům předvede ještě mnoho ze svého umění? V zákulisí se čile spekuluje o budoucnosti Philipa Riverse a čím dál více se mluví o Indianapolis Colts. 

Osmatřicetiletý rozehrávač zaznamenal v sezoně 4615 yardů, 23 touchdownů a 20 interceptions s ratigem 88,5. Chargers se v sezoně nedařilo a skončili s bilancí 5-11, čímž bylo vedení klubu hluboce znepokojeno. Proto se chystá na přestavbu kádru a s Riversem zdá se již dál nepočítá. O fotbalového veterána zatím není velká sháňka, ale dle některých informací zamíří hvězdný hráč do týmu Indianapolis Colts.

Bývalý Riversův spoluhráč Melvin Gordon v interview prohlásil, že sice nemá žádné zákulisní informace, ale naznačil kam může veterán mezi quarterbacky v příští sezoně zamířit. 

"Bude hrát za Colts. Nevím to jistě, ale myslím si to." 

Gordon je bývalý hráč Chargers a své tvrzení vysvětlil tím, že ofenzivní koordinátor Colts Nick Sirianni působil pět let v LA a Rivers s ním velmi dobře vycházel. To může veteránovi pomoct se usadit v novém týmu, protože u Chargers hrál dlouhých šestnáct let. 

"Nick přišel do Colts z LA, takže se s Filipem velmi dobře znají. Můžou hrát stejné ofenzivní akce a bude to lehčí jak pro Philipa, tak pro jeho nové spoluhráče," řekl Gordon.  

Gordon také poznamenal, že hlavní trenér Colts Frank Reich mezi lety 2013 až 2015 u Chargers s Riversem spolupracoval a v té době hrál quarterback nejlepší fotbal své kariéry. U Colts je tedy trenérský štáb připraven, Riverse velmi dobře zná a dokáže nejlépe využít jeho kvality. Vyjednávání o nových kontraktech plně probíhají a dá se očekávat, že osmatřicetiletý veterán ještě neztratil chuť a touhu zápolit v nejlepší fotbalové lize světa a po šestnácti letech nastoupí v dresu jiné organizace.

Zdroje:
NFL.com