Po Jordanovi přichází Tom Brady. Svoji kariéru představí v dokumentu Man in the Arena

Po Jordanovi přichází Tom Brady. Svoji kariéru představí v dokumentu Man in the Arena zdroj: CBS Sports

Po obrovském úspěchu Michaela Jordana v pořadu Last Dance uvidíme další legendu světového sportu. Seriál o své kariéře připravuje i bývalý vůdce New England Patriots Tom Brady. 

Společnost ESPN nedávno představila unikátní dokument ze světa NBA a v televizní sérii Last Dance ukázala cestu Michaela Jordana k poslednímu titulu v profesionálním basketbalu. Série sklidila obrovský úspěch, a tak se v ESPN rozhodli představit světu další sportovní superstar, kterou nebude nikdo jiný než Tom Brady.

Šestinásobný vítěz Super Bowlu ve čtvrtek potvrdil natočení devítidílného dokumentu, který uvidíme v roce 2021. Pořad ponese název Man in the Arena a Brady v něm poodhalí zákulisí svého života a životní cestu, která ho dovedla na pozici nejlepšího hráče v dějinách amerického fotbalu.  

Očekává se, že Brady vysvětlí i svůj odchod z Patriots, kde strávil dvacet let své úspěšné kariéry.

Sám hráč natáčení oznámil na svém twitterovém účtu.

“Realizace mého potenciálu, o tom je má kariéra. Věci, o kterých jsem snil, se skutečně staly. Vše v mém životě se odehrálo tak, jak jsem si přál. Neustále jsem se vyvíjel, bojoval a snažil se posouvat dopředu, takže když se podívám na těch dvacet let, došel jsem opravdu daleko,” řekl Brady 

Dokument vznikne v koprodukci s Bradyho novou společností Production of Gotham Chopra for Religion of Sport. Půjde o první z velkých projektů pro Bradyho společnost založenou teprve v březnu tohoto roku. 

“Prostřednictvím série definujeme klíčové momenty a výzvy, které se zdály nepřekonatelné. Ale díky tvrdé práci a odhodlanosti začaly triumfy definovat moji kariéru. Tato přesvědčivá a mocná show vás pobaví, ohromí a nenechá v klidu sedět. Nemůžu se dočkat, až to ukážeme světu,” dodal nadšeně legendární quarterback.

Zdroje:
CBS Sports