Prescott své peníze dostane, myslí si Ezekiel Elliott

Prescott své peníze dostane, myslí si Ezekiel Elliott zdroj: CBS Sports

V Dallasu očekávají, že Prescott podepíše lukrativní dlouholetý kontrakt.

Za necelé dva měsíce se stane Dak Prescott volným hráčem. Quarterback Dallas Cowboys je ústřední postavou celého týmu a zdá se nepravděpodobné, že v příští sezoně oblékne dres jiného klubu. 

Runningback Ezekiel Elliott, který v sezoně doběhl pro 1357 yardů a 12 touchdownů, pochválil svého rozehrávače: “Dak je lídr týmu, je jeho duší i srdcem. Celou sezonu se jen zlepšoval a skvěle řídil naší hu. Dostane peníze, které si zaslouží.”

Prescott v loňské sezoně překonal kariérní maxima, 4902 pasových yardů, 30 touchdownů a 8,2 yardů na pokus. Skvělá čísla, která dokazují, že Prescott právem patří mezi nejlepší quarterbacky celé NFL. 

Po čtyřech letech má Dak konečně příležitost vydělat si velké peníze. Dallas se netají tím, že postaví tým právě okolo mladého quarterbacka a udržet ho je hlavním úkolem managementu pro následující měsíce. 

Nový kouč Cowboys Mike McCarthy přišel na lavičku pětinásobného vítěze Super Bowlu před pár týdny a dle svých slov se na spolupráci s Prescottem velmi těší. Hrdý klub z jihu Spojených států roky čeká na výrazný úspěch. Dak Prescott je základní stavební kámen, kolem kterého se postaví budoucí vítězný tým. 

Zdroje:
NFL.com