Psi hvězdy NFL pokousali pracovnici úklidové firmy. Hráč čelí trestnímu oznámení

Psi hvězdy NFL pokousali pracovnici úklidové firmy. Hráč čelí trestnímu oznámení Ezekiel Elliott | zdroj: Profimedia

Ezekiel Elliot znovu léta v problémech. Jeho psi údajně pokousali pracovnici úklidové firmy. 

Running back Dallasu Cowboys Ezekiel Elliot je velkým milovníkem psů. Nyní je kvůli svým čtyřnohým mazlíčkům ve velkém problému. Žena, která Elliotovi čistila bazén, tvrdí, že podstoupila chirurgický zákrok a celý život bude zjizvena poté, co na ní zaútočili psi hvězdného hráče NFL. 

K incidentu došlo letos v březnu a uklízečka nyní podala trestní oznámení. Ezekielův právník všechna obvinění odmítá. Z dostupných informací vyšlo najevo, že poškozená žena čistila 11. března bazén u Elliotova domu ve Friscu v Texasu. Během práce na ní zaútočili dva rotvajleři a jeden buldok. 

Rotvajler ženu kousl do paže a ostatní psi kousali do nohou. Psi ženu několikrát pokousali, než stačila uniknout a zamířila přímo na lékařskou pohotovost. Zranění byla natolik vážná, že za dva týdny musela podstoupit operaci předloktí. Žena v žalobě tvrdí, že má neustálé bolesti a špatný duševní stav. 

Poškozená žádá odškodné necelý milion amerických dolarů. V žalobě se také píše, že to není první případ, kdy hráčovi psi někoho napadli. V roce 2019 rotvajler napadl jiného zaměstnance úklidové firmy. 

Hráčův právník k incidentu řekl: 

“Ezekiel nebyl v souvislosti s údajným incidentem nijak nedbalí a je připraven bránit se soudní cestou.” 

Hvězdný running back, je velkým milovníkem psů. Svým čtyřnohým miláčkům dokonce vytvořil instagramové účty a obrázek svého psa si nechal vytetovat na svou paži.

Zdroje:
TMZ