Rob Gronkowski je znovu šampionem! Tentokrát v profesionálním wrestlingu

Rob Gronkowski je znovu šampionem! Tentokrát v profesionálním wrestlingu Rob Gronkowski, Super Bowl LIII | zdroj: Profimedia

Rob Gronkowski si splnil dětský sen. Stal se profesionálním wrestlerem a ihned získal mistrovský pás.

Rob Gronkowski nastoupil do zápasnického ringu. Ve své premiéře vybojoval pás šampiona ve wrestlerské organizaci WWE. Profesionální wrestling je obrovská domluvená show a Rob Gronkowski je celoživotním fanouškem. V sobotu pomohl svému kamarádovi, wrestlerovi Moju Rawleymu, vybojovat titul 24/7 na turnaji WWE Wrestler Mania 36.

Jak název napovídá (24/7) titul je stále k dispozici a od května 2019 změnil 96x majitele. Gronk se sportovní show zúčastnil jako další celebrita mimo svět profi wrestlingu. Následoval Enese Kantera z Boston Celtics, pilota NASCAR Kyla Bushe či hudebního producenta Dj Marschmella. 

Bývalý hráč New England Patriots, který třikrát vyhrál Super Bowl, oznámil podpis s WWE před několika týdny. Prohlásil, že nebude wrestlerem na plný úvazek, ale chce pomoct dlouholetému kamarádovi a splnit si dětský sen.

“Nemyslím si, že budu wrestlerem na plný úvazek, ale vždy jsem si to chtěl zkusit. Udělali jsme bláznivý zápas, když jsem pomáhal svému příteli Mojo Rawlerovi. Stále trénuji, ale jestli přijde další zápas teď nebo za pět let, to opravdu nevím. Vždy jsem o tom snil, takže uvidíme v budoucnu, ale možné je vše.”

Čekalo se, že tak velká sportovní hvězda nastoupí na velkém turnaji před tisíci diváky. Kvůli pandemii koronaviru jsou ale zrušeny všechny velké sportovní akce a budoucnost je nejistá. Gronk tedy přijal rychlou nabídku a splnil si dětský sen dříve než čekal. 

Zde můžete vidět, jakým způsobem Gronk "vybojoval" svůj titul.

Zdroje:
CBS Sports