Statistické okénko

Statistické okénko zdroj: profootball

Několik hráčů dosáhlo v letošní sezoně zajímavých kariérních milníků. Přinášíme Vám ty nejzajímavější. 

Frank Gore v utkání proti Broncos získal 65 běhových yardů a s číslem 15 289 kariérních yardů překonal Barry Sanderse a zařadil se na třetí místo historických tabulek.

Michael Thomas, WR New Orleans Saints se stal druhým hráčem, který úspěšně zachytil 100 a více přihrávek v první 11 utkáních sezony.

New England Patriots jsou prvním týmem, který získal alespoň deset výher v 17ti po sobě jdoucích sezonách.

Christian McCaffrey se připojil k Chucku Foremanovi (1973-1975) a jako jediný hráč v historii NFL zaznamenal 20 běhových a 15 pasových touchdownů během prvních tří sezon kariéry. McCaffrey má nyní 21 běhových a 15 pasových touchdownů.

Zach Ertz jako druhý tight end dosáhl na metu 500 zachycení během 102 utkání. Pouze člen síně slávy Kellen Winslow dosáhl této mety o jedno utkání dříve.

Odell Beckham Jr. zaznamenal v utkání proti Miami svůj první TD od vítězství v druhém hracím dni proti New York Jets. Tak dlouhou šňůru bez TD hvězdný WR ještě nezažil.

Vita Vea, který získal 6 bodů za touchdown, se stal teprve druhým defenzivním taklem v historii Buccaneers, který kdy skóroval touchdown. Zároveň je i nejtěžším hráčem (347 liber) od roku 1950, který podobný kousek dokázal.

Washington Redskins jsou prvním týmem, který získal 19 bodů, a vyhráli zápas, aniž by zaznamenali ofenzivní touchdown.

 

Zdroje:
NFL.com