Svatba uprostřed karantény. Jameis Winston si vzal dlouholetou přítelkyni

Po příchodu Toma Bradyho si Winston hledá nové angažmá. V soukromí ale udělal velký životní krok, když se oženil s láskou ze střední školy. 

Quarterback Tampy Bay Buccaneers Jameis Winston je volným hráčem s nejasnou budoucností v NFL. Během pandemie koronaviru však udělal velký životní krok. Šestadvacetiletý rodák z Alabamy si minulý měsíc vzal svou dlouholetou přítelkyni. Při soukromém obřadu mu “ano” řekla jeho středoškolská láska Breion Allen.  

Allen, která nyní užívá jméno Breion A. Winston, sňatek potvrdila na svém instagramovém účtu.

“Měli jsme krásný soukromý obřad v pohodlí našeho domova. Plánovali jsme to celou dobu.”

Seznámili se během studií na střední škole v Birminghamu. Allen poté hrála basketbal na univerzitě Rice, Jamies studoval na floridské univerzitě. Od roku 2018 spolu vychovávají syna Malachiise a svatbu plánovali více než rok a půl. 

Winston byl univerzitní fotbalovou hvězdou a roce 2013 získal Heismanovu trofej pro nejlepšího hráče univerzitního fotbalu. Svůj potenciál však nenaplnil a v NFL nehraje tak, jak se od něj očekávalo. Jeho nevyzpytatelný styl hry přidělává vrásky nejen trenérskému štábu. Dokáže zahrát spousty big plays, ale i zbytečně chybuje a ztrácí důležité míče. Sice naházel 121 pasových touchdownů, ale také k nim přidal 88 interceptionů. Minulý ročník zakončil s bilancí 30 TD a 30 INT. 

Účastník Pro Bowlu 2015 strávil na slunné Floridě pět sezon, ale po podpisu Toma Bradyho si může hledat nové angažmá. Letošní trh volných hráčů obsahuje velké množství quarterbacků a silný ročník na této pozici bude i v letošním draftu. Proto bude pro Winstona velmi složité najít vhodnou organizaci, která dá šanci jeho nevyrovnaným výkonům. 

Jameisovi gratuluje, k jeho velkému životnímu kroku a přejeme jen to nejlepší ve společném životě.

Tagy:
bulvar
Zdroje:
CBS Sports