SWAT obsadila dům Telvina Smithe. Bývalý linebacker je obviněn ze sexuálního obtěžování nezletilých

SWAT obsadila dům Telvina Smithe. Bývalý linebacker je obviněn ze sexuálního obtěžování nezletilých Telvin Smith | zdroj: Profimedia

Další hráč NFL má problémy se zákonem. Policejní jednotky obsadily dům Telvina Smitha a odvezli ho do vazby. 

Telvin Smith, bývalý linebacker Jacksonville Jaguars, byl ve středu zatčen policií floridského okresu Duval County. Účastník Pro Bowlu 2017 je obviněn z “nezákonné sexuální aktivity s nezletilými” a hrozí mu několik let vězení. 

V listopadu loňského roku navštívila policie Smithův dům kvůli podezření na protiprávní jednání. Vyšetřování patrně pokročila a bývalý hráč floridské státní univerzity míří do vazby.

Smithův dům ve středu obklopila jednotka SWAT a speciální vyšetřovací tým, který zajistil potřebné důkazy. Policie nejprve odtáhla hráčovo auto a poté provedla domovní prohlídku. Důstojníci vstoupil do objektu s nabitými zbraněmi, protože panovaly obavy, že majitel v domě skrývá střelné zbraně. 

Vedení Jaguars k situaci vydalo oficiální prohlášení:

"Jaguáři si jsou vědomi situace kolem bývalého linebackera Telvina Smithe. Probíhající vyšetřování ale nemůžeme nijak komentovat."

Rodák z Georgie byl vybrán v pátém kole draftu 2014 a v NFL odehrál 76 utkání, ve kterých zaznamenal 586 tacklů, pět vynucených fumblů a 9 interceptionů. V květnu 2019 oznámil konec, respektive přerušení kariéry. Kouč Jags Doug Marrone a někteří bývalí spoluhráči nebyli se Smithem dlouhé měsíce v kontaktu a mají strach o jeho životní situaci. 

Sám hráč v minulosti na sociálních sítích zmínil, že “potřebuje čas mimo hřiště a dát si život do pořádku”. Což se mu patrně moc nepodařilo.

Zdroje:
TMZ