Tom Brady pomáhá mladým receiverům Patriots. Chemie v týmu je stále lepší

Tom Brady pomáhá mladým receiverům Patriots. Chemie v týmu je stále lepší zdroj: scmp.com

Útočná hra Patriots v letošní sezoně nefunguje dle představ. Quarterback Tom Brady přesto věří mladým receiverům.

Wide receiver je jako kvalitní víno – potřebuje trošku času na dýchání, než přinese tíženou chuť. Jenže Patriots příliš času nemají a tak nováčci týmu N´Keal Harry a Jakobi Meyers musí okamžitě prokázat své kvality.

V utkání s Cowboys chyběli Phillip Dorsett a Mohamed Sanu, dvě největší zbraně útoku New England. Mladí wide receiveři Harry a Meyers zvládli úlohu skvěle, když nachytali 84 ze 190 Bradyho pasových pokusů.

„Jsem na ně opravdu hrdý,“ řekl Brady o mladých spoluhráčích. „V tomto týdnu vynaložili na tréninku velké úsilí a je vidět, jak se zlepšují. Oba zahráli několik velkých her a to jsme potřebovali.“

N´Keal Harry byl vybrán v prvním kole draftu 2019 a nastoupil k teprve druhému utkání v NFL. Poté co Matthew Slater zblokoval punt Dallasu, Patritos rozehráli kousek od end zony, kde si Brady poradil a přihrál Harrymu na premiérový touchdown kariéry. Harry byl již 75. hráčem, kterého Brady našel touchdownovým passem – rekord soutěže.

Pokud jde o Meyerse, chytil čtyři z devíti přihrávek a zaznamenal 74 yardů, což je druhé nejvyšší číslo za Julianem Edelmanem.

„Bylo to skvělé. Jakobi předvedl několik opravdu skvělých her.“ Řekl Edelman. „N´Keal předváděl stejnou hru, jako na tréninku. Je dobré vědět, že mu cvičení dává jistotu do hry a dokáže hrát skvěle proti tak dobrému týmu.“  

Edelman sám nejlépe ví, jak složité je zapadnout do týmu a získat si ve hře důvěru Toma Bradyho. To samé čeká i mladé wide receivery.

„Je to pravděpodobně nejtěžší věc, na tom hrát tady. Budu pokračovat, abych si získal jeho důvěru. Nikdy se nevzdám a každý den se chci zlepšovat. Všechno chce čas.“ řekl Harry

Zdroje:
cbssports