Účastníky wild card trápí zranění. Chybět budou Ertz, Brown či Mattison

Účastníky wild card trápí zranění. Chybět budou Ertz, Brown či Mattison zdroj: apnews

Aktuální přehled zraněných hráčů. Ertz stále mimo hru. Watt i Cook chtějí o víkendu hrát.

Defenzivní end a vůdce obrany Texans J. J. Watt je po zranění ramene v plném tréninku. Novinářům řekl, že je připraven v sobotu nastoupit. “Zvládl bych odehrát celé utkání, ale uvidíme, jak to půjde. Máme s trenéry připravený plán.” Před víkendovým utkání s Buffalem Bills trápí Houston rozsáhlá marodka. Do utkání určitě nezasáhnou wide receiver Will Fuller, cornerbaci Jonathan Joseph a Bradley Roby. Free safety Jahleel Addae stále léči nepříjemné zranění Achillovy šlachy a jeho start je také vyloučen. 

Philadelfie Eagles se musí vyrovnat se ztrátou největší ofenzivní zbraně. V nedělním utkání wild card game proti Seahawks nenastoupí tight end Zach Ertz. Jeho start ve čtvrtek definitivně zakázal lékařský tým Eagles. Účastník Probowlu v letošní sezoně zachytil 88 přihrávek pro 916 yardů a výrazně převyšoval své spoluhráče. Erzt utrpěl bolestivé zranění žeber, navíc má poškozené ledviny. Eagles se musí obejít i bez svého nejlepšího ofenzivního linemana Brandona Brookse.      

Running back Vikingů Dalvin Cook ve středu plně trénoval a na souboj s New Orleans Saints je stoprocentně připravený. “Cítím se dobře, budu v plné síle a těším se na skvělý fotbal,” prohlásil Cook, který se vrací po čtrnácti denní pauze. Running back Alexander Mattison a linebacker Eric Kendricks budou Minnesotě v neděli scházet. 

Seattle Seahawks hlásí návrat safetyho Quandre Diggse. Naopak levý tackle Duane Brown a defenzivní end Jadeveon Clowney jsou stále na seznamu zraněných. Marshawn Lynch, který se vrátil ze sportovního důchodu, v sestavě Seahawks chybět nebude. 

Buffalo Bills postrádá cornerbacka Levi Wallace, defenzivní end Shaq Lawson a ofenzivní tackle Ty Nsekhe jsou také mimo hru. 

Ofenzivní klenot New Orleans Saints Michael Thomas vynechal středeční trénink, ale pravděpodobně se nejedná o nic vážného a do utkání s Vikings určitě zasáhne.
Tagy:
playoff
Zdroje:
NFL.com