Vedení Lions má smělé plány. Super Bowl 2020

Vedení Lions má smělé plány. Super Bowl 2020 zdroj: Yahoo Sports

Letošní sezona se Detroitu nepovedla. Vedení klubu ale cílí na Super Bowl 2020.

Lvi z Detroitu v letošní sezoně nehrají dle představ a sezonu zakončí již v základní části. Generální manažer Bob Quinn a hlavní trenér Matt Patricia mají v příštím roce jasný cíl – vyhrát Super Bowl.

Oba výše zmínění zůstanou u týmu i v roce 2020 a s ohledem na letošní neúspěch cílí v příští sezoně na odlišné mety.

„Abych byl upřímný, očekávám Lions jako kandidáta na Super Bowl 2020,“ řekl manažer Bob Quinn.

„Rok 2019 je pro nás zklamáním. Máme bilanci 3-10-1. Zbývají dvě kola do konce, ale celou sezonu tým trápí četná zranění, včetně quarterbacka Matthew Stafforda. Musíme se dívat dopředu. Snažíme se vybudovat silný tým s fyzicky i psychicky odolnými hráči, kteří dokáží zahrát na více pozicích a budou v klubu delší čas. Náš tým je houževnatý a konkurence schopný. V NFL dochází k častým zraněním, ale to není žádná omluva. Celou sezonu nás trápí zranění, ale i tak jsme konkurence schopný tým, který ukazuje svoji sílu.“

Za čtyři sezony pod vedením manažera Boba Quinna mají Lions bilanci 27-34-1.

Lions v letošní sezoně skutečně drtí zranění a chyby v ofenzivní hře. V divizi NFC North se krčí na posledním místě s bilancí 3-10-1 a o playoff přišli již během podzimu. Soupiska týmu však působí silným dojmem, takže pokud tým zůstane zdraví a vyberou dobře v jarním draftu, může tým z města motorů opravdu pomýšlet na účast v playoff 2020. Vedení klubu má velké plány, ale zda se podaří postoupit do Super Bowlu je otázka, kterou musí vyřešit nejen trenér Matt Patricia, ale i manažer Bob Quinn.

Zdroje:
NFL.com