Začala nová éra Tampy Bay. Buccaneers odhalili dresy pro letošní sezonu

Začala nová éra Tampy Bay. Buccaneers odhalili dresy pro letošní sezonu Nové dresy Tampy Bay Buccaneers | zdroj: buccaneers.com

Nový quarterback, nové dresy a velká očekávání. Bucs představili tři sady dresů pro letošní sezonu.

Nová éra Tampy Bay Buccaneers definitivně začala. Po šokujícím transferu Toma Bradyho udělalo vedení Bucs další velkou změnu a odhalilo nové dresy pro sezonu 2020.

Tampa se vrací do minulosti, konkrétně do nejúspěšnější sezony v dějinách organizace. V roce 2002 dominantní obranou hrou ničili své soupeře a ve 37. Super Bowlu přehráli Oakland Raiders 48:21. Což je zatím jediný titul v dějinách klubu. 

Oproti bájné sezoně dostala sada dresů a přileb několika výrazných změn. Pryč je chromová maska z let 2014 až 2019 a je nahrazena černou maskou nošenou v éře Johna Lynche, Mika Alastottta, Derricka Brokse či Warrena Sappa. Vrací se také cínové kalhoty se silným středovým pruhem ohraničeným dvěma tenkými červenými pruhy po celé délce kalhot.

Znak klubu se vrací na hruď hráčů, tak jak tomu bylo v sezoně 2014. Ramena ozdobí pirátská loď, typický symbol bukanýrů. 

Odhalena byla i třetí sada dresů v cínové barvě. Bucs tedy nastoupí v klasických červených dresech, v druhé bílé sadě a třetí cínové. Především třetí sada dresů vypadá opravdu skvěle.

Zdroje:
CBS Sports