Známý YouTuber zaplatil 800 tisíc dolarů za večeři s Tomem Bradym

Známý YouTuber zaplatil 800 tisíc dolarů za večeři s Tomem Bradym zdroj: CBS Sports

Populární americký YouTuber Logan Thirtyacre vyhrál dražbu nadace All In Challenge a za večeři s Tomem Bradym zaplatí 20 milionů korun.

Známe totožnost osoby, která zaplatila 800 tisíc dolarů za večeři s quarterbackem Tomem Bradym. Dle dostupných informací je vítězem YouTuber Logan Thirtyacre, známý jako “SuperBrowserLogan”. Mladý Američan se proslavil videi ze světa Maria Bros a měsíčně vydělává statisíce amerických dolarů.

Tom Brady nabídl večeři tomu, kdo přispěje nadaci All In Challenge největší možnou finanční částkou. Thirtyacre zaplatil 800 tisíc dolarů a kromě večeře s legendárním quarterbackem dostane podepsaný dres a vstupenku na vybrané utkání Tampy Bay Buccaneers. Mladý YouTuber je velkým fanouškem Bradyho a New England Patriots. Dokonce se zúčastnil finále 51. Super Bowlu, kde Patriots předvedli největší obrat v historii finálových utkání. Thirtyacre po večeři vehementně toužil a byl připraven zaplatit až 2 miliony dolarů.

Oficiální web All In Challenge napsal:

“Jako opravdový fanoušek jste sledoval, jak vládne NFL se svými šesti Super Bowly a čtyřmi oceněními pro MVP. Nyní uvidíte, jak svůj talent přenese na slunný jih. Zažijte nevšední zážitek s Tomem Bradym. Navštivte jeho úvodní zápas v dresu Buccaneers včetně soukromé večeře nebo tréninku. Volba je jen na Vás! Domů si také odnesete Bradyho podepsaný dres. Taková nabídka nepřichází každý den.” 

Brady je připraven se s fanouškem setkat začátkem letošní sezony. Po dvaceti letech v dresu Patriots začíná novou kapitolu své úspěšné kariéry. V útoku s Evansem, Goodwinem či Gronkowskim zatopí každému soupeři a sezonu odstartují před zraky populárního YouTubera Logana Thirtyacra.

Zdroje:
tmz.com