"Budu velmi rád, když ho podepíšeme," řekl Lamar Jackson na adresu Antonia Browna

"Budu velmi rád, když ho podepíšeme," řekl Lamar Jackson na adresu Antonia Browna Marquise Brown, Lamar Jackson, Antonio Brown | zdroj: Twitter

Nejen Lamar Jackson, ale i generální manažer Eric DeCosta připouští možnost, že nevyzpytatelný receiver Antonio Brown oblékne dres Baltimoru Ravens.

Antonio Brown patří mezi nejlepší hráče uplynulé dekády, ale svým chováním mimo hřiště si komplikuje kariéru v NFL. Po neshodách v Raiders odešel k New England Patriots, kde odehrál pouze jedno utkání a opět balil kufry. Pokud ještě existuje organizace, která Browna znovu zaměstná, mohou to být Baltimore Ravens.

Není náhoda, že se spekuluje o týmu vedeném quarterbackem Lamarem Jacksonem. Internet nedávno obletěla videa ze slunné Floridy, kde Brown trénoval se svým bratrancem Marquisem „Hollywoodem“ Brownem. Přesnými pasy je zásoboval quarterback Lamar Jackson. Z dostupných záběrů bylo vidět, že si Jackson s Antoniem rozumí a jejich spolupráce fungovala. Oba hráči dali jasně najevo, že si přejí s Antoniem spolupracovat. 

„Budu velmi rád, když ho podepíšeme. Je to skvělý hráč a každý rok to dokazoval v dresu Steelers. Ale takové rozhodnutí bohužel nezáleží na mně,“ řekl Jackson.

Tato slova Lamar pronesl jen pár dní po společném tréninku koncem března.

Generální manažer Ravens Eric DeCosta k potencionálnímu transferu řekl, že možnost přivést Browna do Baltimoru určitě existuje.

„Sledujeme různé hráče a děláme rozhodnutí, o kterých si myslíme, že jsou pro klub ta nejlepší. A pokud se najde hráč, který má potřebnou sadu dovedností, vždy můžeme zvážit jeho angažování. Sezona začíná až v září, takže máme spousty času na budování našeho týmu. Budeme se snažit v letním období tým posílit a uděláme vše, aby to vyšlo.“

Brown o víkendu zveřejnil na sociálních sítích svou fotku v dresu Ravens. Příspěvek později smazal.

Půjde vedení Ravens do velkého rizika? Podpis smlouvy ještě neznamená, že se Brown v NFL opravdu objeví. Sedminásobný Pro Bowler má vážné problémy se zákonem. Byl obviněn ze sexuální obtěžování, zastrašování svědků, vloupání a odporu při zatýkání. Kvůli těmto obviněním byl rychle propuštěn z týmu Billa Belichicka a od září je nezaměstnaný.

Ravens sázejí na běhovou hru a receivery příliš nevyužívají. Angažování jednoho z nejlepších hráčů posledních let by zcela změnilo herní možnosti vítěze základní části a jistě zvýší jejich šance na vítězství v Super Bowlu.

Zdroje:
CBS Sports