"Co se to s námi stalo?" Lamara Jacksona stále trápí vyřazení z playoff

"Co se to s námi stalo?" Lamara Jacksona stále trápí vyřazení z playoff zdroj: Profimedia

Největší překvapení playoff se zrodilo na půdě Ravens. Silný tým vypadl v prvním kole a Jackson porážky stále lituje.

Krkavci z Baltimoru vstupovali do playoff jako suverénní vítěz základní části s bilancí 14-2 a hořkost porážky nepoznali od čtvrtého hracího víkendu. Tým vedený Lamarem Jacksonem však překvapivě vypadl již v prvním kole nadstavbové části, když na domácí půdě podlehl Tennessee Titans 12:28. 

Ravens si připsali 530 ofenzivních yardů, ale skóroval pouze jeden touchdown a Jackson poprvé od začátku října hodil v zápase víc než jeden interception. Šokující porážka a rychlý konec sezony stále leží Lamarovi v žaludku a prohraného zápasu lituje i téměř dva měsíce po osudném vyřazení. 

“Jsem z toho pořád zmatený. Když se koukám na záznam ze zápasu, říkám si: Co se to sakra s námi stalo? Hráli jsme dobře, měli jsme dobrý drive, ale pak se to otočilo. Využili své šance a získali momentum na svou stranu. Začali se lépe pohybovat a jak víme, kdo lépe běhá, ten v NFL vyhrává. Našemu útoku se nedařilo, kdybychom skórovali více bodů, mohlo to být skvělé utkání.”

Titans se chytli hned v úvodu utkání, když Jackson hodil svůj první interception zápasu. Ryan Tannehill se svým útokem naopak skóroval touchdown a zajistil Titánům dobrý vstup do utkání. Následující drive Ravens znovu nezvládli a po dalším útoku Titans prohrávali už 0:14. To byl rozhodující moment zápasu a především náskok, který si outsider utkání již nenechal vzít. 

“Měli jsme se nad výsledkem utkání povznést. Nedokázali jsme se pořádně rozjet, a i když jsme skórovali, neradovali jsme se, nebyli jsme nadšení. Jako bychom už předem prohráli. Nedokázali jsme hrát lépe, ani mně se nedařilo.” 

Ravens mají v týmu nejlepšího hráče ligy, výborného trenéra a našlapanou soupisku. Šokující porážka může týmu paradoxně pomoct, aby se v příští sezoně vrátil silnější a s touhou odčinit překvapivé vyřazení.

Zdroje:
CBS Sports