Lamar Jackson míří do Pro Bowlu

Lamar Jackson míří do Pro Bowlu zdroj: Ravens

Hlavní hvězda Ravens Lamar Jackson vede hlasování fanoušků a míří do Pro Bowlu.

Největší útočná zbraň Baltimore Ravens Lamar Jackson je fotbalový unikát. Quarterback, který disponuje neuvěřitelnou dynamikou a rychlostí, v zápasech působí spíše jako running back a vede krkavce vstříc play off.

Lamar věří, že sezonu zakončí ziskem trofeje MVP (nejužitečnější hráč sezony) a jako důkaz poukazuje na hlasování fanoušků pro obsazení Pro Bowlu, což je obdoba hokejového NHL All Star Game. Lamar je v průběžném hlasování na prvním místě se ziskem 146 000 hlasů.

Jackson je ústřední postavou týmu z hlavního města státu Maryland. Ravens vedou divizi AFC North s bilancí 8-2. Lamar naházel již 2,258 yardů, 19 touchdownů a pouhých pět interceptions. Zároveň sám přidal 788 běhových yardů a položil 6 touchdownů.

Na druhém místě hlasování se nachází šéf útoku Chiefs Patrick Mahomes s 116 tisíci hlasy. Následuje Russell Wilson (115 000 hlasů) z Seattle Seahawks a Dalvin Cook z Minnesoty Vikings získal 160 tisíc hlasů. Z defenzivních hráčů je v čele Nick Bosa z Forty-Niners, kterému přeje víc než 70 tisíc fanoušků.

Hlasování skončí 17. prosince a samotný Pro Bowl se uskuteční 26. ledna v Orlandu na tamním Camping World Stadium.

Fanoušci mohou své hlasy zasílat přímo prostřednictvím sociální sítě Twitter a použít hastag #ProBowlVote. 

Pro Bowl působí jako předkrm před finále ligy Super Bowlem. Pro Bowl je exhibice nejlepších hráčů sezony. Uvidíme překvapivé akce, dlouhé běhy, neskutečné pozice pro zachycení přihrávky. Máme se na co těšit!

Zdroje:
NFL.com