Mark Ingram v týdnu netrénoval. Sobotní start je v ohrožení

Mark Ingram v týdnu netrénoval. Sobotní start je v ohrožení zdroj: baltimoreravens.com

Running back Ravens stále léčí zraněné lýtko. Stihne úvodní zápas playoff? 

Mark Ingram po přestupu do Ravens neztratil nic ze svého umění a patří mezi hlavní ofenzivní zbraně nejlepšího týmu základní části. Ingrama ovšem v poslední době trápí zranění a není jisté, zda v sobotu nastoupí. Ravens na svém hřišti přivítají Tennessee Titans, kteří překvapivě vyřadili obhájce titulu New England Patriots.

Ingram si zranil lýtko v šestnáctém hracím týdnu a navzdory dvoutýdenní pauze stále zranění úplně nevyléčil. V týdnu vynechal dva tréninky a zatím není jasné, zda v sobotu nastoupí.

Trenér Ravens John Harbaugh očekával, že Ingram bude v týdnu plně trénovat, což se očividně nestalo. Tři dny před úvodním zápasem Ravens v playoff je Markův start ve hvězdách.

„Máme ještě pár dní, tak uvidíme. O tom je fotbal, musíte se přizpůsobit každé situaci,“ řekl o Ingramově situaci ofenzivní koordinátor Greg Roman.     

Ingram v letošní sezoně naběhal 1018 yardů pro deset touchdownů a po Lamaru Jacksonovi byl největší útočnou zbraní Ravens.

Pokud Ingram nebude stoprocentně v pořádku, jeho místo zaujme Gus Edwards.

„Jsem připraven chytit šanci za vlasy. Musím připravit své tělo i mysl, a pokud mě tým bude potřebovat, jsem připraven,“ prohlásil Edwards.

Ravens jsou právem pasování na účastníka Superbowlu. V základní části přejeli téměř každého soupeře a především Lamar Jackson předváděl nadpozemské výkony. Mark Ingram je ale důležitou součástí útočné hry a jeho případnou ztrátu tým určitě pocítí.

Zdroje:
CBS