Gumový projektil ho připravil o oko. Peníze na léčbu pomáhá shánět hvězda NFL se škraloupem

Gumový projektil ho připravil o oko. Peníze na léčbu pomáhá shánět hvězda NFL se škraloupem Myles Garrett | zdroj: Profimedia

Myles Garrett v loňské sezoně napadl protihráče a dostal trest do konce sezony. Nyní udělal dobrou věc, když pomohl vybrat tisíce dolarů na léčbu zraněného afroameričana, kterého trefil gumový projektil do oka.

John Sanders je další obětí masových nepokojů ve Spojených státech. Čtyřiadvacetiletý afroameričan 30. května fotografoval demonstrace a byl zasažen do oka gumovým projektilem. Utrpěl těžké zranění v obličeji a přišel o levé oko. 

Fotbalista Clevelandu Bronws Myles Garrett se připojil k hnutí Black Lives Maters a podal Sandersovi pomocnou ruku, když pomohl vybrat peníze k jeho uzdravení. Byl vytvořen transparentní účet, kam mohou lidé posílat příspěvky na Johnovu léčbu.

Myles Garrett má na Twitterovém účtu přes 200 tisíc sledujících, které vyzval k pomoci zraněnému afroameričanovi. 

Sanders pro TMZ Sport řekl:

“Myles mi psal zprávy o tom, jak špatně se cítí a touží změnit mou situaci.” 

Po Garrettově sdílení o finanční pomoci přišlo na účet GoFundMe přes 17 tisíc amerických dolarů. 

“Je to šílené. Chci říct, že celá situace - od takového extrémního případu policejní brutality až po skutečnou přítomnost někoho, kdo je v NFL jedním z nejlepších na své pozici, je ohromující. Jsem Mylesovi opravdu vděčný,” dodal nadšený Sanders.

Myles Garrett patří mezi nejlepší obránce zámořské NFL. V roce 2018 byl vybrán do All Star Teamu, ale renomé si pokazil v minulé sezoně, kdy napadl protihráče Masona Rudolpha a dostal stopku po zbytek loňské sezony.

 Johnu Sandersovi, přejeme brzké uzdravení. 

Zdroje:
TMZ