Hulila hvězda NFL při streamování? Elliott obvinění odmítá a chce se bránit soudně

Hulila hvězda NFL při streamování? Elliott obvinění odmítá a chce se bránit soudně Ezekiel Elliott | zdroj: Bleacher Report

Známý server Sports Illustrated vypustil do světa falešnou zprávu a poškozený Ezekiel Elliott, se bude bránit soudní cestou. Bulvární list se omluvil a článek odstranil.

Ezekiel Elliott znovu plní stránky bulvárních deníků. Americký server Sports Illustrated zveřejnil článek, ve kterém tvrdí, že running back Dallasu Cowboys během streamování na síti Twitch vypadal jako po užití marihuany. Hráčův právní zástupce nařčení odmítá a podává žalobu. 

Právní zástupce Frank Salzano řekl: 

“Jsme nesmírně zklamáni neodpovědnou žurnalistikou a ochotou Sports Illustrated hanobit pana Elliotta ve snaze přimět čtenáře ke kliknutí na jejich stránky. Pan Elliott nebude tolerovat pomlouvačné chování a má v plánu podniknout právní kroky.”

Elliot odpověděl, že rozhodně nebyl zhulený, ale pouze vypil několik nápojů během streamování. 

Během vysílání hráč prohlásil, že je cítí “faded”, což můžeme volně přeložit, jako “zhulený”. Tuto větu pronesl v době, kdy ukončil vysílání, ale zapomněl, že nevypnul mikrofon. Bulvární deník si větu přebral po svém a senzace byla na světě. 

Server se později omluvil a článek stáhl. 

Elliott si opět zadělává na velké trable. Během karantény porušoval sociální distanc, navštěvoval večírky s velkým počtem osob a nakonec se sám nakazil koronavirem. Dále čelí žalobě, že jeho psi napadli zaměstnankyni uklízecí firmy.

Zdroje:
tmz.com